Premiumkeur B.V.

Dakinspectie Hoogland


Dakinspectie Hoogland. Laat uw dak van uw huis in Hoogland inspecteren door onafhankelijke en erkende dak inspecteurs en dus niet door een dakdekkersbedrijf, want die proberen een opdracht uit de “gratis” dakinspectie te halen. Dus uiteindelijk betaalt u de “gratis” dakinspectie alsnog. De kosten van de gratis dakinspectie wordt namelijk verdisconteerd in de factuur van de uitgevoerde dakwerkzaamheden. Lees de recensies van vele tevreden consumenten die een dakinspectie in Hoogland hebben laten uitvoeren door de ervaren dak inspecteurs van Premiumkeur Neem contact op met Premiumkeur om een dakinspectie of dak lekkage onderzoek in Hoogland te plannen. Bel 033-2340499. Klik op de link voor alle diensten en tarieven van Premiumkeur

De inspecteurs van Premiumkeur inspecteren alle soorten daken zoals platte daken met bitumineuze dakbedekking of EPDM, daken, schuine daken met dakpannen, zinken daken en rieten daken en natuurlijk ook leien daken. U kunt ons ook inhuren voor het opsporen van dak lekkage, zoals veel een lekkage bij de dakkapel, schoorstenen of de aanbouw. Onze ervaren dak inspecteurs zijn in het bezit van geavanceerde apparatuur om dak lekkages mee op te sporen. Maak een afspraak met Premiumkeur voor een uitgebreide en onafhankelijke dakinspectie in Hoogland. Op dit moment werken 10 dak inspecteurs bij Premiumkeur en kunnen we vaak op korte termijn een dakinspectie voor u in Hoogland uitvoeren. Onze inspecteurs zijn bekend in Hoogland

 

Dakinspectie of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt de inspecteurs van Premiumkeur inhuren voor een dakinspectie in Amersfoort, maar ook vragen voor een bouwkundige keuring in Hooglandof een specialistisch onderzoek zoals: een funderingsonderzoek, nulmetingmeerjarenonderhoudsplankruipruimte inspectie, vochtinspectie, vocht onderzoek, scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, een bouwkundig geschil met een aannemer of dakdekker, een schaderapport bij stormschade of dak lekkages, contra-expertise bij bouwkundige geschillen, balkon inspectie, gevel inspectie en het opsporen dak lekkages bij alles soorten daken.

Bezoek a.u.b. het youtube videokanaal van Premiumkeur met diverse video’s uit onze dagelijkse praktijk. U vindt hier vele video’s met diverse soorten dakinspecties en dak lekkage onderzoeken.We bieden u jarenlange ervaring en een summum aan vakmanschap bij een dakinspectie in Hoogland.

Lees een schokkend krantenartikel over makelaars die samenwerken met het bedrijf Perfectkeur en Woningkeur en uit dit artikel blijkt dat het dak tijdens een bouwkundige keuring oppervlakkig bekeken wordt.

Onze dak inspecteurs zijn bekend in Hoogland


Hele fijne keurder! Bo deed een volledige inspectie van het huis en een uitgebreide dakinspectie. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning! en het dak.

Premiumkeur heeft veel ervaring met dakinspecties


Ik ben blij dat Fred onze woning in Hoogland bouwkundig heeft gekeurd.

Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.

Op de dag van de keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de bouwkundige keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.
Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede keuring uitvoert.

Voor de veiligheid in het huis kijkt hij of alles goed geaard is zoals de ruimte waarin de wasmachine staat, de badkamer, de meterkast en de staat van aardpen in de kruipruimte. Fred ging ook helemaal in de kruipruimte en legt duidelijk uit waar hij op let.

Tot slot een duidelijke terugkoppeling wat hij vindt van het huis ‘ik geef het huis een 8’ en enkele punten waarop het huis verbeterd kan worden.

Wat me een goed gevoel heeft gegeven over onze aankoop.

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk en deskundig


Fred heeft binnen korte termijn een bouwkundige keuring uitgevoerd voor een huis in Hoogland. Hij komt kundig over en heeft alles goed onderzocht. Hij is het dak op geweest en de kruipruimte ingegaan. Tevens denkt hij mee in pragmatische oplossingen en hij benoemt alles wat hij ziet. Ik zou Fred aanbevelen.

Bouwkundige keuring met een grondige dakinspectie


Premiumkeur ingehuurd voor een bouwkundige keuring van een jaren 30 woning in Hoogland waar de verkoper niet zelf gewoond had, dus alle risico’s voor ons. Fred nam ons mee bij alles wat hij onderzocht, en vooerde ook een uitgebreide dakinspectie uit. We hebben een praktijkcollege bouwkunde gekregen waar we tijdens de verbouwing nog veel plezier aan gaan beleven. Het bouwkundig rapport was een paar dagen later maar ook erg helder geschreven dus daar hebben we veel aan.

Dakinspectie (1)
Dakinspectie (2)
Dakinspectie (3)
Dakinspectie (4)

100 % onafhankelijke dakinspectie


Wij hebben een huis in Hoogland gekocht, waarvan het dak achteraf lek bleek te zijn. Om hier een duidelijker beeld van te krijgen, hebben wij Fred Tokkie van Premiumkeur gevraagd of hij ook een uitgebreide dakinspectie wilde uitvoeren. Het maken van een afspraak verliep snel, en Fred kon op korte termijn langskomen. Fred heeft het dak grondig geïnspecteerd, maar ook meteen een minicursus dakinspectie gegeven. Leerzaam en handig voor de toekomst.

Onafhankelijk dakadvies


Fred heeft ons een duidelijk, eerlijk en concreet advies gegeven m.b.t. de staat van ons dak en de eerder gedane dakwerkzaamheden. Hij komt zijn afspraken na en blijft betrokken voor overleg tijdens de nog te komen dakrenovatie. Ik raad hem zeker aan.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn vakmensen


Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de inspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare dakinspectie.

Vakkundig en betrouwbaar


Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Hoogland. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De bouwkundige keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

Premiumkeur helpt u graag


Fred is een topper. Had geen beter persoon kunnen wensen. Zeer grondig en passie voor hetgeen hij doet. Ik kan Fred alleen maar aanbevelen aan ieder ander. Fred kent de huizenmarkt goed en weet de valkuilen te benoemen.

Deskundig en betrouwbaar advies


Ontzettend goed en eerlijk telefonisch advies gekregen! Fijn dat iemand zo meedenkt en vrije tijd maakt zonder in “dienst” te zijn. Dank!

Dakinspectie (5)
Dakinspectie (6)
Dakinspectie (7)
Dakinspectie (8)

Betrokken en deskundig


Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred.

Premiumkeur geeft u goede adviezen


Fred reageerde snel per mail. Ook had hij alle tijd om me telefonisch te woord te staan en uitleg te geven. Ondanks dat hij geen dakinspectie kon uitvoeren voor mij zou ik hem wel aanbevelen. Klinkt als een prettige man die voor je klaar staat!

De inspecteurs van Premiumkeur hebben jarenlange ervaring


Fred heeft ons erg goed kunnen adviseren. Fijn is dat Fred goed met je meedenkt en bruikbare tips geeft. Dankzij zijn vakmanschap kregen wij een duidelijk beeld over onze woning en het dak. Premiumkeur is een echte aanrader als u van plan bent een huis te kopen in Hoogland

Onafhankelijk advies


Aardige en heldere informatie verkregen (gratis), met daarin eerlijkheid over eerst verder onderzoek plegen voor het inschakelen van deze meneer! Fijn

lekkage opsporen bij de dakkapel
bitumineuze dakbedekking inspecteren
dakbeschot inspecteren tijdens de bouwkundige keuring
schoorsteen inspectie Haarlem

Premiumkeur werkt ook voor uw VVe


Fred heeft een uitzonderlijke bouwkundige expertise en blinkt echt uit in zijn vakgebied. Hij heeft een scherp oog voor gebreken en problemen die anderen mogelijk over het hoofd zouden zien.Wat Fred echt onderscheidt, is zijn vermogen om complexe technische informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf me het vertrouwen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot mijn huis. Zijn professionaliteit en toewijding heeft ons (mij en ons VVE) keer op keer (al sinds 2016) overtuigd om geen andere partij dan Premiumkeur te overwegen. Ik beveel Fred ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare professional op het gebied van bouwkundige inspecties. Bij deze mijn oprechte dank aan jouw en jouw onmisbare bijdrage aan een recente zaak wat er voor gezorgd heeft dat we geen financiële schade hebben opgelopen.

100 % onafhankelijke dakinspectie


Op aanraden van de buren afspraak met dit bedrijf gemaakt voor een dakinspectie in Hoogland. Zeer snel een reactie om een afspraak te maken met Premiumkeur B.V. , heel nette en vriendelijke meneer, keurig op de afgesproken tijd, factuur zoals afgesproken, geen extra kosten achteraf kortom een zeer betrouwbaar en normaal betaalbaar bedrijf echt een AANRADER zal zeker dit bedrijf weer inhuren als deze nodig is. O ja, en niet onbelangrijk een zeer overzichtelijke dak rapportage met adviezen en met duidelijke foto’s ruim 40 pagina’s dus niet makkelijk er vanaf zijn.

dakbeschot inspecteren
dakinspectie Haarlem
Loodslabben inspecteren tijdens de bouwkundige keuring
dakinspectie monumentaal grachtenpand

Bel Premiumkeur voor een professionele dakinspectie


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring in Hoogland. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief een grondige dakinspectie en kruipruimte inspectie) waarna hij uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke keuringsrapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

Problemen en lekkages bij de dakkapel bel Premiumkeur


Enorm goed geholpen door Bo van Premiumkeur bij de inspectie van onze dakkapel. Een uitgebreide rapportage mogen ontvangen en nogmaals een herkeuring laten doen tijdens het herstel van de dakkapel. Als je een betrouwbare onafhankelijke partij zoekt die je bouwproject en reeds uitgevoerde dakwerkzaamheden beoordeeld en keurt, ben je bij Premiumkeur aan ’t juiste adres!

Heeft u een dak lekkage bel Premiumkeur


Wij zijn op onze knietjes dankbaar dat we Premiumkeur hebben gevonden. Na heel wat prutsers betreft bouwkundige, installateurs en loodgieters, hebben wij eerlijk en echt gedegen advies gekregen. Fred schroomt ook niet om zelfs op afstand goed advies te geven per telefoon, waarmee we direct aan de slag konden. Service is dus extreem hoog. Ook een afspraak maken, is zo gedaan en het bouwkundig rapport voor ons complex vochtprobleem is zeer deskundig met helder onderbouwd advies.
Fred en Daan: bedankt! En zeker ook tot gauw!

De inspecteurs die bij Premiumkeur zijn gedreven en deskundig


Wat een ongelooflijk bijzonder man! Kundig, no-nonsense, eerlijk en betrouwbaar. Een man die weet wat hij doet met ontzettend veel kennis en “hart” voor zijn vak.
Mond-tot-mondreclame is de beste reclame en daar werk ik graag aan mee! Nogmaals dank Fred!

Kies voor de vakmensen van Premiumkeur


Voor de aankoop van een – zo op het eerste gezicht – prima huis maakten we gebruik van de diensten van Premiumkeur. Met professionele metingsapparatuur, een vakkundige blik, doortastende aanpak (ook de kruipruimte en het dak werden meegenomen) en een eerlijk, transparant verhaal (over wat niet, maar ook over wat wél bouwtechnisch in orde was), bleek dat er toch meer gebreken waren dan wij aanvankelijk hadden ingeschat. Als gevolg van de verwachte, extra kostenposten en funderingsproblematiek hebben we uiteindelijk van de koop afgezien. Het gaat om een serieuze aankoop en hoge bedragen, dus het was heel fijn een onafhankelijke(!) en betrouwbare bouwkundige partij als jullie in de hand te hebben genomen. Volgende keer zeker weer, veel dank!

Premiumkeur is allround in bouwkundige inspecties


Onze VVE heeft bijna twee jaar geleden Premiumkeur ingehuurd voor een bouwkundige inspectie n.a.v scheuren. Al bij aankomst kon hij aan de buitenkant zien hoe ons pand naar twee kanten toe zakt, wat wij zelf nog helemaal niet doorhadden. Met dat waarnemingsvermogen en die deskundigheid nam hij ons mee door het pand en kon ons al veel vertellen en laten zien, ondersteund door professionele metingen. Alles stond ook helder in het rapport dat we daarna kregen. We wisten toen weer hoe we er voor stonden met fundering, dak, balkons, en het pand in het algemeen. Voor de fundering laten we nu elk jaar meten hoe snel de verzakking gaat, en ook daarin was Fred behulpzaam bij het interpreteren van de meetgegevens.
Fred is niet verbonden aan aannemers of funderingsherstellers en dat maakt hem echt onafhankelijk. Hij is er ook niet op uit om uit elke opdracht zo veel mogelijk geld te halen, en hij is helder in zijn prijzen. Dit werk is zijn passie en dat straalt hij in alles uit. Aardige man ook nog.
Door zijn betrouwbaarheid, kundigheid, onafhankelijkheid en enthousiasme zou ik hem zeker willen aanbevelen aan alle eigenaren die willen weten wat er op de korte en langere termijn nodig is aan onderhoud voor hun pand en op welke kosten ze ongeveer moeten rekenen.

Premiumkeur heeft ervaring met monumenten


Bo en Fred hebben op zeer korte termijn een bouwkundige keuring voor aankoop van onze monumentale woning kunnen uitvoeren, zonder vertraging van het biedingsproces. Met kundige blik, uitvoerige toelichting en uitgebreid rapport zijn we zeer tevreden.

Premiumkeur is uw lekkage specialist


Bo heeft bij ons huis een lekkage- en vochtonderzoek gedaan. Met zijn expertise heeft hij helderheid geschapen in een langlopende kwestie. Hij nam de tijd om het probleem van alle kanten te analyseren. Het contact was prettig en nog leerzaam ook. Het rapport ontvingen we een week na de afspraak en voldeed aan de verwachtingen.

 

Bij Premiumkeur werken professionals


Bouwtechnische keuring van Bo Schreurs gehad in Amersfoort, wat een professional! Ik heb meerdere keuringen gehad, maar die vielen in het niet bij die van Bo. Wat een kennis heeft hij, ziet echt niets over het hoofd, neemt alle tijd, denkt mee en ging ook uitgebreid de kruipruimte in. Als je echt een goede keuring wilt waarbij niets over het hoofd wordt gezien moet je hier zijn.

Bij Premiumkeur staat de consument op nr. 1


Vorig jaar juni kochten we ons eerste huis in Amersfoort. De verkopende makelaar had al een bouwkundige keuring laten uitvoeren door een bevriend keuringsbureau. Gezien de situatie op de huizenmarkt en dus de geboden haast met het nemen van een beslissing, zijn we toen uitgegaan van het idee dat een nieuwe bouwkundige keuring geen verschil ging maken en kochten we het huis zonder voorbehoud. Er waren immers geen enorm grote problemen geconstateerd in het rapport. Eenmaal getekend bleek dat helaas toch anders. In het rapport was bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de eerste paar vloerbalken vanaf de voorzijde van het huis zouden moeten worden vervangen in verband met vochtschade en potentieel houtworm. Maar werd er gezegd, over de rest van de balken konden ze geen definitieve uitspraken doen want de kruipruimte was volgens de keurder niet toegankelijk. Wel werd erop gewezen dat er mogelijk extra onderzoek nodig was. Omdat Premiumkeur kon werken met een robotje onder de vloer, vroegen we hen de rest van de balken te inspecteren. Bij aankomst werd al in de woonkamer vastgesteld dat het probleem veel groter was dan de eerste paar balken, de vloer boog namelijk door en langs de plint was duidelijk te zien dat deze verzakt was. Verder bleek dat de kruipruimte wel degelijk toegankelijk was maar dat er, om wat voor reden dan ook, een paar stenen geplaatst waren in de kruipruimte waardoor toegang werd ‘geblokkeerd’. Na 2 minuten de bakstenen te verplaatsen werd de kruipruimte alsnog toegankelijk. Hieruit bleek inderdaad ook dat de schade veel groter was en dat alle (!) vloerbalken + vloer moesten worden vervangen. Kostprijs: minimaal € 10.000. Als de keurder diezelfde moeite had genomen had dat ons niet alleen een hoop slapeloze nachten gescheeld, maar vooral ook veel geld.

Satisfied customer


I reached out to Fred after having a stubborn leak in our roof to get an independent point of view, since every roofer seems to have a different opinion on the sources of leaks. He was very thorough in his approach, and provided advice on how to address the problems he uncovered. Fred even came by a second time, as the weather conditions weren’t optimal during his first visit. I now feel more informed about the state of my roof, and feel more confident in dealing with roofers to address the issues going forward.

Our home inspectors are professional


We were in the process of buying a house in Amersfoort and needed information about its condition. Daan helped us with the inspection, and we were quite pleased with his service. He was flexible with scheduling and promptly responded to our emails. Daan arrived on time and conducted a thorough inspection, checking everything from pipes and ceilings to the electricity and crawl space. He provided us with a detailed description and a cost estimate. We would definitely recommend him as a technical inspector.

High-quality service


Daan is really taking the time to look at everything, answering questions and giving tools and advice you need to help you understand what is going on. The inspection and the report trough every step are precise, full, and detailed. It’s a high-quality service, I recommend 100%.

The best home inspectors are working for Premiumkeur


What can I say? Fred and Bo are THE BEST. Fred saved us from buying a house that had serious foundation problems and would have cost us 300K+ to fix this. He shared his concerns and advised us to stop the deal. He is extremely knowledgeable and very professional. After this, we decided to search for another house, which we actually found and after calling Fred again. We bought it.  I can highly recommend Premiumkeur.