Bouwkundige keuring Amersfoort
Premiumkeur

Bouwkundige Keuring Ederveen


Bouwkundige keuring Ederveen Maak vandaag nog een afspraak met Premiumkeur voor een hele uitgebreide en grondige bouwkundige keuring Ederveen.

De huizenprijzen zijn aan het in Ederveen dalenen dat betekent dat u met een hele grondige bouwkundige keuring u duizenden euro’s van de vraagprijs af kunt krijgen. Premiumkeur helpt u met een goed onderbouwd bouwkundig rapport uw onderhandelingspositie te versterken.

Kies daarom voor een Premium bouwkundige keuring van uw nieuwe woning

Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers. Bel 033-2340499 of e-mail premiumkeur@gmail.com.

Premiumkeur is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, ook na kantooruren, zodat u een meteen een antwoord krijgt op uw vragen. In de meeste gevallen kunnen de inspecteurs die voor Premiumkeur werken ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Ederveen voor u uitvoeren.

De meeste woninginspecteurs die de makelaar u probeert aan te raden voeren een onvolledige bouwkundige keuring uit, de kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd waardoor u het risico loopt op zeer ernstige en kostbare bouwkundige gebreken, zoals asbest in de kruipruimte of vloerbalken die helemaal rot zijn. In veel gevallen wordt het dak van een afstand geïnspecteerd of met een selfiestick. Ook hier geldt dat de bouwkundige gebreken op het dak dan meestal niet opgemerkt worden.

Met grote regelmaat voeren de inspecteurs van Premiumkeur bouwkundige keuringen uit rondom Amersfoort zoals Ederveen, Soest, Soesterberg, Soestdijk, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Den Dolder, Bilthoven,Driebergen, Zeist, Leusden,Nijkerk, Barneveld en Bunschoten.

 

U heeft een onderzoeksplicht en de verkoper heeft een mededelingsplicht


De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden.

De makelaar en verkoper van het huis hebben een mededelingsplicht.

Heeft het huis bouwkundige gebreken die bekend zijn dan dient de makelaar of de eigenaar van dit huis het te melden aan de potentiële nieuwe koper. In de bouwkundige checklist die de makelaar u overhandigd moeten de bekende bouwkundige gebreken gemeld worden. Helaas wordt deze checklist niet altijd eerlijk ingevuld.

Als het mogelijk is teken pas het voorlopig koopcontract als de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden. Het biedt u namelijk de mogelijkheid om te onderhandelen over de vraagprijs. Vooral als er flink wat bouwkundige gebreken gevonden worden die u veel geld gaan kosten kunt u nog flink wat van de vraagprijs af krijgen.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, en een meerjarenonderhoudsplan

 

 

Bouwkundige keuring Ederveen (1)
Bouwkundige keuring Ederveen (2)
bouwkundige keuring Ederveen (3)
Bouwkundige keuring Ederveen (4)

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de bouwkundige diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fred heeft voor ons twee huizen in Ederveen gekeurd en ons een hoop ellende (en kosten) bespaard. Op geheel eigen wijze neemt hij alle details van het huis in zich op om vervolgens met een zeer gedegen advies te komen. Ook alle extra tips die gedurende het onderzoek worden gegeven zijn erg handig gebleken. Beste Fred, hartelijk dank voor je onderzoeken!

Direct na de bouwkundige keuring weet u waar hij financieel aan toe bent


  • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring Ederveen te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
  • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring Ederveen heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
  • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
  • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Ederveen.

Wij maken de verbouwingskosten voor u inzichtelijk en geven gratis bouwadvies


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring Ederveen is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost. Kies ook voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Ederveen.

Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd geworden op “mijn huisje” in Ederveen. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwkundige keuring komen doen voor ik het voor ik het koopcontract getekend had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, Fred wat ben ik blij dat jij de woning voor mij gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

Fred was al bezig met keuren toen wij bij ons nieuwe huis in Ederveen aankwamen. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn “college” van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt. Een eerlijk advies.

Bouwkundige keuring Ederveen (5)
Bouwkundige Keuring Ederveen (6)
bouwkundige keuring Ederveen (7)
Bouwkundige keuring Ederveen (8)