Funderingsonderzoek Amersfoort


Funderingsonderzoek Amersfoort en omstreken. In het oude centrum van Amersfoort staan redelijk wat huizen met een gebrekkige fundering. Wilt u zekerheid over de bouwkundige conditie van de fundering van uw huis waar u woont of een huis dat u wilt te kopen. Neem dan contact met ons op voor een onafhankelijk funderingsonderzoek Amersfoort. Lees de recensies ☎ 06-295 63 190

Voor € 699 inclusief btw met rapportage voer ik een basis funderingsonderzoek voor u uit in Amersfoort en omstreken.

Funderingsonderzoek Amersfoort


Funderingsherstel in Amersfoort kost ongeveer €1500 per vierkante meter. Wilt u een kelder onder uw huis dan kost het funderingsherstel ruim €2000 per vierkante meter.

Dit zijn dus alleen de kosten voor het funderingsherstel.  Na het funderingsherstel moet de bel-etage waar het funderingsherstel heeft plaatsgevonden nog verbouwd/afgebouwd worden en dit kost doorgaans nog eens €1500 per vierkante meter.

De kosten voor het maken van alle bouwtekeningen, constructietekeningen en omgevingsvergunning kost u gemiddeld €10.000

Dit zijn gemiddelde prijzen, de kans dat het allemaal nog veel duurder wordt is niet uitgesloten, want als het huis vol zit met vervuilde grond zal dit de prijs van funderingsherstel flink kunnen opdrijven. Voorkom hoge kosten en laat daarom altijd een funderingsonderzoek uitvoeren als u een huis gaat kopen in het oude centrum van Amersfoort.

Funderingsonderzoek (1)
Funderingsonderzoek (2)
Funderingsonderzoek (3)
Funderingsonderzoek (4)
Funderingsonderzoek (5)
Funderingsonderzoek (6)
Funderingsonderzoek (7)
Funderingsonderzoek (8)