033-2340499 premiumkeur@gmail.com
Bouwkundige keuring Amersfoort
Premiumkeur

Bouwkundige Keuring Huis ter Heide


Bouwkundige keuring Huis ter Heide Maak een afspraak met Premiumkeur voor een hele uitgebreide bouwkundige keuring Huis ter Heide. 

De huizenprijzen in Huis ter Heide zijn aan het dalen en dat betekent dat u met een hele grondige en uitgebreide bouwkundige keuring u duizenden euro’s van de vraagprijs af kunt krijgen. Premiumkeur helpt u met een goed onderbouwd bouwkundig rapport uw onderhandelingspositie te versterken.

Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers. Bel 033-2340499 of e-mail naar: premiumkeur@gmail.com

De inspecteurs van Premiumkeur hebben veel lokale kennis en voeren regelmatig bouwkundige keuringen uit in en rondom Amersfoort zoals: Soest, Soesterberg, Soestdijk, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Zeist, De Bilt, Den Dolder, Bilthoven, Driebergen, Bunnik, Werkhoven, Odijk Zeist, 

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


De inspecteurs van Premiumkeur zijn echte specialisten en u kunt ons inhuren voor een specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies, een bouwkundige vooropname/nulmeting, en een meerjarenonderhoudsplan.

 

 

Bouwkundige keuring Huis ter heide (1)
Boukundige keuring Huis ter heide (2)
Bouwkundige keuring Huis ter heide (3)
Bouwkundige keuring Huis ter heide (4)

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de bouwkundige diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fred heeft voor ons twee huizen in Huis ter heide gekeurd en ons een hoop ellende (en kosten) bespaard. Op geheel eigen wijze neemt hij alle details van het huis in zich op om vervolgens met een zeer gedegen advies te komen. Ook alle extra tips die gedurende het onderzoek worden gegeven zijn erg handig gebleken. Beste Fred, hartelijk dank voor je onderzoeken!

Premiumkeur kruipruimte inspectie
monumentale dakinspectie
Premiumkeur 1e fase funderingsonderzoek
Bouwkundige keuring Villa
Wij helpen u bij het uitbrengen van een goed openingsbod


  • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring Huis ter heide te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
  • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
  • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
  • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis door Premiumkeur bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport Huis ter Heide
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Huis ter Heide.

Bouwkundige keuring Huis ter heide


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost. Kies ook voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Huis ter heide.

Premiumkeur lekkage onderzoek
Inspectie van de aanbouw
Bouwkundige keuring dakpannen
zinken deklijst inspecteren

Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd op “mijn huisje” in Amersfoort. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwkundige keuring komen doen voor ik het voor ik het koopcontract getekend had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

Fred was al bezig met keuren toen wij bij ons nieuwe huis in Huis ter Heide aankwamen. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn “college” van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt. Een eerlijk advies.

Bouwkundige keuring Huis ter heide (5)
bouwkundige keuring Huis ter heide (6)
Bouwkundige keuring Huis ter heide (7)
bouwkundige keuring Huis ter heide (8)