Kruipruimte inspectie Amersfoort


Kruipruimte inspectie Amersfoort. Heeft u vochtproblemen in de kruipruimte bel Premiumkeur want wij hebben veel ervaring met het inspecteren van de kruipruimte. We zijn in het bezit van een kruipruimte robot met een 4K-camera en kunnen ook een zeer ondiepe of moeilijke bereikbare kruipruimte inspecteren. We zijn het enige bedrijf in Nederland die gebruik maakt van deze hightech apparatuur.
Lokale kennis is erg belangrijk bij het opsporen en oplossen van vochtproblemen. Een volledig uitgevoerde kruipruimte inspectie met rapportage kost € 399 inclusief 21% btw.

Een kruipruimte inspectie adviseer ik u als er vochtproblemen in uw huis zijn Dit kan zich uiten op verschillende manieren: optrekkend vocht, schimmelvorming, houtrot, betonrot, afbladderend behang en stucwerk en vervelende geuren. Veel vochtproblemen ontstaan vaak in de kruipruimte, maar ook in kelder en souterrains.

Wat kom ik zoal tegen onder de vloeren en in kruipruimtes?

 • Bouwafval
 • Rotte vloerdelen
 • Doe-het-zelf oplossingen
 • Zwam / Schimmel
 • Loshangend leidingwerk
 • Lekkend leidingwerk
 • Vochtproblemen
 • Geen of slechte ventilatie
 • Houtaantasting
 • Vochtaantasting en gebreken aan gevels
 • Betonrot
 • Verzand en aangetast voegwerk bij baksteenvloeren.

 

Rapport kruipruimte inspectie


Er wordt een duidelijke rapportage opgesteld met bevindingen en advies voor herstelmaatregelen, maar ook voor eventuele verbetering en preventieve maatregelen met het oog op de lange termijn.

 • Onafhankelijk en objectief
 • Advies herstel
 • Advies verbetering
 • Advies preventie
 • Kostenbegroting
 • Als basis voor aanvragen van offertes.

 

kruipruimte inspectie Amersfoort

Hoeveel kost een kruipruimte inspectie?

Om dat de aanpak afhankelijk is van de situatie en de klantvraag (maatwerk), stemmen wij het tarief graag per geval af. Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Wij zullen een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen. een kruipruimte inspectie al van € 399 inclusief btw met rapportage.

Inspectievoorwaarden
Wij werken volgens Arbo richtlijnen. Dit houdt in dat er minimaal 40 cm vrije hoogte moet zijn tussen de bodem en de beganegrondvloer. Een vochtige kruipruimte is geen probleem, de inspecteur heeft een waterwerende overall. Maar wanneer er een laag water in de kruipruimte staat is het niet veilig voor de inspecteur. Wij kunnen ter voorbereiding een pomp plaatsen om de kruipruimte leeg te pompen, vraag naar de mogelijkheden.


Kruipluik laten maken naar de kruipruimte

Heeft u een woning met een (gedeeltelijk) houten beganegrondvloer, maar geen kruipluik? Wij kunnen gelijk een kruipluik laten maken door onze timmerman. Dit is te combineren met de inspectie en het advies. Vraag naar de mogelijkheden.

Projecten
Wij verzorgen ook kruipruimte inspecties en vloerinspecties op grote schaal voor meerdere woningen en/of complexen. Van simpele inspecties tot opdrachten met destructief onderzoek waarbij kruipluiken dienen te worden gemaakt en klimaat verbeterende voorzieningen worden aangebracht. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie over de kruipruimte inspectie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kruipruimte inspectie Amersfoort


Kruipruimte inspectie Amersfoort. In Amersfoort hebben veel huizen een houten vloer die boven op een houten balklaag ligt. Meer dan eens kom ik situaties tegen waarbij de balk koppen helemaal weggerot zijn en de totale vloer inclusief balklaag eruit gesloopt moet worden. Door een echte vochtexpert in te huren kunt u in veel gevallen beschermd worden tegen een enorme miskoop en hoge kosten achteraf. Voor het herkennen en ontdekken van vochtproblemen heb je veel kennis en ervaring nodig. Vooral in het oude centrum van Amersfoort komen veel problemen voor met vocht. Een bekend voorbeeld is muurhuizen, waar ik al meerdere monumentale panden heb geïnspecteerd.

Ik hoor de makelaar vaak zeggen dat het wel mee valt als ik een vochtprobleem signaleer, maar ik weet dat dit alleen maar verkooppraat is want we hebben het niet over een paar euro’s, maar over problemen die u tienduizenden euro’s kunnen kosten. Kies voor de betere en completere kruipruimte inspectie Amersfoort en neem contact op met Premiumkeur.

Kruipruimte inspectie (1)
Kruipruimte inspectie (2)
Kruipruimte inspectie (3)
Kruipruimte inspectie (4)
Vochtinspectie kelder Amersfoort


Als een kelder vloer lek is heeft dit vaak meerdere oorzaken. Het is vaak geen probleem van gisteren, maar het vochtprobleem/ lekkage speelt al langer. De verkopende partij zou hier van moeten weten maar meldt dit vaak niet. Men wil het huis altijd zo aantrekkelijk mogelijk presenteren en de kelder laat men dan ook even snel zien want het is geen interessante ruimte. Bouwkundig gezien is het een zeer belangrijke ruimte want scheuren in de vloeren en muren duiden vaak op een fundering gebrek. Dus als een huis een kelder heeft die ik moet keuren kunt u er van uitgaan dat ik deze kelder grondig inspecteer en alle tijd neem om de kelder te beoordelen. En door de makelaar of verkoper laat ik mij zeker niet beïnvloeden.

Kelder inspectie Amersfoort


Hieronder een reactie op mijn bouwkundige rapport van een zeer gerenommeerde makelaar uit Amersfoort die een huis van 1.4 miljoen euro probeert te verkopen.
1. De ‘lekkage’ (beetje groot woord voor vocht doorslag) is bij hun verbouwing geïnjecteerd en daarna geschilderd met een coating. Dit is niet gedaan met de bedoeling om er woonruimte van te maken, want het blijft een kelder. Dus deze tekenen van vocht doorslag zal je daarbij altijd blijven houden, maar niet als je de hele kelder volledig waterdicht laat maken. Voor het huidig gebruik voldoet de kelder volgens de verkopers.

Besef heel goed dat als u straks € 20.000 of meer moet uitgeven aan deze kelder meneer de makelaar niet thuis is, want de courtage zit reeds in zijn zak.

Kelders worden vaak ingericht als woning. Overal worden voorzetwanden geplaatst, vloeren betegeld waardoor je vaak niet meer kunt zien dat er problemen zijn met de kelder. Alles is weggemoffeld. Door een bouw endoscoop mee te nemen kan ik achter de voorzetwanden kijken en zien of er vochtproblemen zijn.

Omdat ik regelmatig kruipruimte inspecties in Amersfoort uitvoer weet in welke buurten er problemen zijn met vocht. Het is dus van belang om een lokale expert mee te nemen als u een huis gaat kopen in Amersfoort.

Kruipruimte inspectie (5)
Kruipruimte inspectie (6)
Kruipruimte inspectie (7)
Kruipruimte inspectie (8)