033-2340499 premiumkeur@gmail.com
Bouwkundige keuring Amersfoort
Premiumkeur

Bouwkundige Keuring Soesterberg


Bouwkundige keuring Soesterberg Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Soesterberg. We hebben al diverse huizen in Soesterberg gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Soesterberg.  U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring. Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers. Bel 033-2340499 of e-mail premiumkeur@gmail.com

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, ook na kantooruren, u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. In de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring in Soesterberg voor u uitvoeren.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Als u een bouwkundige keuring via Premiumkeur besteld bent u verzekerd van de meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland. In de meeste gevallen gaan wij de kruipruimte helemaal in en klimmen het dak ook helemaal op. Ik kan u vertellen dat de meeste bouwkundig inspecteurs de kruipruimte niet ingaan dit staat zelfs uitdrukkelijk vermeld in hun algemene voorwaarden. De kruipruimte wordt dus zeer beperkt geïnspecteerd waardoor ernstige kostbare bouwkundige gebreken over het hoofd gezien kunnen worden. En als je eenmaal in het huis woont en er achter komt dat het huis vol zit met bouwkundige gebreken, dan komt er rekening voor het herstellen van deze bouwkundige gebreken bij u te liggen. Wilt u dit zijn grote financiële risico’s vermijden laat dan de bouwkundige keuring uitvoeren door Premiumkeur want wij gaan in de meeste gevallen de kruipruimte helemaal in mis dit veilig en verantwoord is. Hetzelfde geldt voor het inspecteren van het dak de meeste inspecteurs klimmen het dak niet op. In de algemene voorwaarden staat zelfs dat ze soms niet hoger dan twee halve meter te gaan. Er zijn ook bedrijven die tot 6 m hoog gaan, maar ook dit is niet voldoende om een goed en volledig beeld krijgen van het dak want de meeste huizen zijn een stuk hoger dan 6 meter. Snapt u nu het verschil. Wilt u financiële risico’s beperken neem dan contact met ons op zodat u verzekerd bent van de meest uitgebreide bouwkundige keuring van uw nieuwe huis in Soesterberg.

Met grote regelmaat voeren wij bouwkundige keuringen uit in en rondom Amersfoort zoals Soest, Soesterberg, Soestdijk, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Den Dolder, Bilthoven, Driebergen, Zeist, Leusden, Nijkerk, Barneveld en Bunschoten-Spakenburg

 

Bij Premiumkeur weet u direct waar u financieel aan toe bent.


In Soesterberg gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist wordt en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden.

Heeft het huis bouwkundige gebreken die bekend zijn dan dient de makelaar of de eigenaar van dit huis het te melden aan de potentiële nieuwe koper. In de bouwkundige checklist die de makelaar u overhandigd moeten de bekende bouwkundige gebreken gemeld worden. Helaas wordt deze checklist niet altijd eerlijk ingevuld. Een hele goede reden om één van de kritische bouwkundig inspecteurs van Premiumkeur in te huren zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Als het mogelijk is teken pas het voorlopig koopcontract nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden. Het biedt u namelijk de mogelijkheid om te onderhandelen over de vraagprijs. Vooral als er flink wat bouwkundige gebreken gevonden worden die u veel geld gaan kosten kunt u nog flink wat van de vraagprijs af krijgen.

Bij Premiumkeur wordt u altijd eerlijk, onafhankelijk en objectief geïnformeerd over de bouwkundige staat van het huis.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, en een meerjarenonderhoudsplan

 

bouwkundige keuring Soesterberg (1)
Bouwkundige keuring Soesterberg (2)
Bouwkundige keuring Soesterberg (3)
bouwkundige keuring Soesterberg (4)

Teun, de collega van Fred Tokkie, heeft bij ons de bouwkundige keuring in Soesterberg uitgevoerd. Zeer accurate en deskundige man. Goed onderbouwd rapport met een duidelijke kosteninschatting voor de korte en langere termijn.

Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring van een huis in Soesterberg. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

Direct duidelijkheid over de hoogte van de herstelkosten


Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel om eerst een bouwkundige keuring Soesterberg te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw nieuwe huis keuren door een van de inspecteurs van Premiumkeur: want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Wij inventariseren de bouwkundige gebreken en maken een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport Soesterberg
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring in Soesterberg. Mocht de bouwkundige keuring tegenvallen dan heeft u de mogelijkheid om de koop te ontbinden.

Bouwkundige keuring Soesterberg


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost. Kies ook voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring in Soesterberg.

Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd geworden op “mijn huisje” in Soesterberg. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwkundige keuring komen doen voor ik het voor ik het koopcontract getekend had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

Fred was al bezig met keuren toen wij bij ons nieuwe huis in Soesterberg aankwamen. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn “college” van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt. Een eerlijk advies.

Hoe ziet houtrot eruit ?
Bouwkundige keuring nieuwbouw woning

Ik was blij dat Fred Tokkie snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand in soesterberg te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jou nummer blijft in mijn mobiel!

Daan een collega van Fred heeft bij ons de bouwkundige keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

bouwkundige keuring Soesterberg (5)
Bouwkundige keuring Soesterberg (6)
Bouwkundige keuring Soesterberg (7)
Bouwkundige keuring Soesterberg (8)