033-2340499 premiumkeur@gmail.com
Bouwkundige keuring Amersfoort
Premiumkeur

Bouwkundige Keuring Lunteren


Bouwkundige keuring Lunteren Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Lunteren. We hebben al redelijk wat woningen in Lunteren bouwtechnisch gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Lunteren. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Lunteren. Lees de recensies van vele tevreden huizenkopers. Bel 033-2340499 of e-mail premiumkeur@gmail.com

Bij Premiumkeur kunt u erop rekenen dat u altijd eerlijk en oprecht geïnformeerd wordt over de bouwkundige staat van de woning.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, ook na kantooruren, u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. In de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring in Lunteren voor u uitvoeren.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Lunteren is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

De meeste woninginspecteurs voeren vaak een onvolledige bouwkundige keuring uitvoert, de kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd waardoor u het risico loopt op zeer ernstige en kostbare bouwkundige gebreken, zoals aanwezigheid van asbest in de kruipruimte of vloerbalken die helemaal rot zijn. In veel gevallen wordt het dak van een afstand geïnspecteerd of met een selfiestick. Ook hier geldt dat niet alle bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden.

Een goede reden om uw huis bouwkundig te laten keuren door Premiumkeur want in de meeste gevallen klimmen wij het dak helemaal op en gaan we de kruipruimte helemaal in. Door deze manier van inspecteren worden de financiële risico’s voor u tot een minimum beperkt.

Met grote regelmaat voeren wij bouwkundige keuringen uit in en rondom Amersfoort zoals Lunteren, Soest, Soesterberg, Soestdijk, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Den Dolder, Bilthoven,Driebergen, Zeist, Leusden,Nijkerk, Barneveld en  Bunschoten-Spakenburg.

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


U kunt Premiumkeur ook inhuren voor een specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, en een meerjarenonderhoudsplan.

Bouwkundige keuring Lunteren (1)
Bouwkundige keuring Lunteren (2)
Bouwkundige keuring Lunteren (3)
Bouwkundige keuring Lunteren (4)

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de bouwkundige diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fred heeft voor ons twee huizen in Lunteren gekeurd en ons een hoop ellende (en kosten) bespaard. Op geheel eigen wijze neemt hij alle details van het huis in zich op om vervolgens met een zeer gedegen advies te komen. Ook alle extra tips die gedurende het onderzoek worden gegeven zijn erg handig gebleken. Beste Fred, hartelijk dank voor je onderzoeken!

scheuren onderzoek (2)
Fred Tokkie
Premiumkeur lekkage onderzoek
Premiumkeur inspectie plat dak
De direct noodzakelijke herstelkosten


  • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring Lunteren te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
  • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring Lunteren heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
  • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
  • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring Lunteren uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Lunteren.

Bij Premiumkeur krijgt u gratis verbouwingsadvies een inzicht in de verbouwingskosten


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost. Kies ook voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Lunteren.

Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd geworden op “mijn huisje” in Lunteren. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwkundige keuring komen doen voor ik het voor ik het koopcontract getekend had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

Fred was al bezig met keuren toen wij bij ons nieuwe huis in Lunteren aankwamen. Hij is vriendelijk, duidelijk en oprecht enthousiast over zijn werk (en gelukkig ook over ons huis). Ik was nooit eerder in mijn leven in een kruipruimte geweest en zijn “college” van 10 minuten over wat alles is, waar je op moet letten en wat er nog gedaan moest worden was nuttig en zeer leerzaam. Fijn ook om iemand te hebben met specifieke kennis van de buurt. Een eerlijk advies.

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een flinke korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

Daan heeft bij ons de keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Bouwkundige keuring Lunteren (5)
Bouwkundige Keuring Lunteren (6)
bouwkundige keuring Lunteren (7)
Bouwkundige keuring Lunteren (8)